En baby til hadde vært koselig…

Heihei fininger ♥

Ja, da surrer jeg rundt her hjemme og holder hjulene i gang. Jeg forsøker å ha en så normal hverdag som mulig, selv om den lille familien vår er midt oppi en stor sorg. Prøver å holde meg til rutinene, det produktive som får dagene til å gå. Det som gir meg mening og livsglede. Følger timeplanen ganske så slavisk, holder meg aktiv, så jeg ikke blir sittende å sture.

Noen synes kanskje det er litt merkelig at jeg i dag velger å fortelle om Me&i sammenkomsten jeg nylig var på, men jeg kan altså ikke grave med ned. Jeg vil ikke bli et offer for sorgen, kan rett og slett ikke tillate meg det. Livet går videre, selv om en viktig brikke mangler. En tøff realitet…

Det var i alle fall et positivt avbrekk og møte alle de flotte Me&i folka. For aller første gang fikk jeg være med på lanseringa av årets vår- og sommerkolleksjon sammen med alle selgerne i hele Norge. For et mangfoll! Det var altså så kjekt å møte flere som brenner for det samme. Brenner for klær av god kvalitet, som er Øko-Tex sertifiserte (de aller fleste) og som oser av komfort og brukervennlighet. Dere kan tro vi satt som tente lys og ventet i spenning på alle plaggene som hang på rekke og rad, gjemt under den hvite duken.

Det første som slo meg når herlighetene endelig kom oss for øyet var:”Åhhh, herrejemeni så søtt! Nesten så jeg må få meg en baby til!” Sa det selvfølgelig ikke inni meg, men høyt og tydelig. “Ja, det kan du vel!”, var svaret. Hjelpedumeg! Det toget har nok gått for lengst. Blir nok ingen baby her, den butikken er stengt. Men til dere der ute som fortsatt har noen å kle opp, GLED DERE!

Tenk at epleskrotter og epler med mark i, kan slå helt knockout på en! Elsket designet! Kunne faktisk ønsket de hadde noe til oss voksne også. Men, men, jeg skal ikke klage, for det er ikke bare de bittesmå som kommer til å skinne. De eldre barna og vi voksne kommer også til å stråle i noen sikre vinnerplagg. Jeg så med en gang noe hun llille snuppa mi kommer til å bli skikkelig glad for. Særlig genseren med skriften “RESPECT me”.

respect me hoodie

apple snufkins leggings & one apple tunic

jumpsuit with apple & apple & snufkins body

boatneck with tattoo & striped dance skirt

apples & snufkins tunic & best sweatpants


Hjertesukk, så mye fint! Er dere ikke enige? Trykk gjerne på klesnavnene over bildene og hent opp mer info som pris og størrelser.

Dette er bare et lite knippe av herlighetene. I går fikk jeg også tid til å legge min elsk på alt det andre. Det er masse mer fint til jentene og ikke minst til gutta. Dametøyet har også mange godbiter som står høyt på ønskelista mi. Igjen, GLED DERE! Tommel opp altså! Lover selvfølgelig å dele masse med dere i tiden som kommer. Nå går det mot vår snart og lysere tider og jeg ser virkelig fram til å ikle meg mine nye kreasjoner som snart kommer i posten.

Ønsker dere alle en fargerik dag!

Klem Nina

 

#meandi #mammablogger #mote #mamma #hverdag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg