Svikter aldri!

For et eventyr!

Jada, jada så ble det noe tårer i går også, MEN denne gangen gledestårer. For Disney de svikter aldri!

Men den koselige kvelden startet lenge før det. For av erfaring er det nesten umulig å få parkeringsplass til disse eventene. Simone foreslo at vi skulle møtes 2,5 time i forveien, på Clarion Hotel Energy. En super plan! Men selv om vi var tidlig ute, var det bare flaks at vi fikk parkeringsplass…jeg tok faktisk den siste.

Timene på Clarion var kjærkomne. Atmosfæren var så bedagelig og servitøren var til å spise opp. Han var altså så imøtekommende og hyggelig at vi nesten skulle ønske vi kunne ha klonet han for deretter å putte han i hver vår lomme. Thihiiii, it really made my day!

Etterhvert tuslet vi de få meterne bort til hallen. Endelig! Det var ikke bare de små som gledet seg. Vi voksne hadde også sommerfugler i magen. For alle og enhver har jo en eller annen forhistorie med Disney. Vi har jo levd med disse kjente og kjære figurene i årevis. 

Showet var forrykende, helt spektakulært! Det var omtrent umulig å få kontakt med ungene, for de forsvant rett inn i drømmeland, eventyrland. De vinket og klappet, sang og lo, og et par ganger holdt de faktisk litt rundt hverandre også, for det var bittelitt skummelt. Akkurat som det skal være. Simone gråt av seg all sminken, og jeg var ganske følelsesladet selv. Til og med storesøster Mayra, som egentlig ikke hadde lyst til å være med, smilte.

Takk Brede, Anne Mai, Simone, Mayre og lille Mie-Bie! Igjen har vi i sammen fylt på livsbegerne med gode minner ♥

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=

Nå kommer tante Tonje på besøk. Hun skal tilbringe resten av dagen med oss. Mille er full av feber, hun har hanglet lenge, men reagerer fint på litt Ibux, så kvelden skal nytes.

Ønsker dere en super lørdag!

Klem Nina

#disneyonice #mammablogg #hverdag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg