Bloggen min er valgt til lagring på Nasjonalbiblioteket…

God mandag dere!

Eller god og god, jeg er pjusk så alle avtaler i dag er avlyst. Vel, klager egentlig ikke, for Bjørn Erik pleier meg og styrer skuta her hjemme plettfritt. Tror det har vært litt mye i det siste, og lille snuppeline har nok smitta meg. Nå er jeg pottetett og vil helst unngå å snakke for ikke å starte hosteriene. Det er godt jeg har henda i behold, for ingenting kan stoppe meg i å skrive…å blogge.

Men over til noe mye mer hyggelig. Jeg fikk nylig et staselig brev fra selveste avdelingsdirektøren for Nasjonalbiblioteket. Nasjonalbiblioteket sørger for at utvalgte dokumenter i media, både trykt og digitalt, blir bevart, tatt vare på. Nå har de altså valgt ut min blogg, tenk det da dere, min Nina Sprell Levende. Den skal kopieres og oppbevares som publikasjon for allmenheten. 

Hmmm, jeg aner jo ikke på hvilket grunnlag de har plukket meg ut på, men jeg synes nå det er litt stas. Mine til nå 768 blogginnlegg med hele 6511 bilder blir udødeliggjort. Mitt lille fristed, kall det gjerne dagbok, vil for alltid være tilgjengelig. Det er lov å klappe seg selv litt på skulderen da, være bittelitt stolt.  Det kjipe med å være syk er selvfølgelig at alle planene går i dass. Kameraet blir liggende ubrukt og jeg blir så forbaska rastløs. Godt min kjære akkurat kom inn dørene her med spennede pakker fra posten. Helt sikkert noe som kan muntre meg opp og inspirer til kommende innlegg…tror nemlig det er noe Me&i på gang.

Ønsker dere alle en fabulous start på uken!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg