Hønepønemor i Trollskogen med gode venner!

 •   

God morgen kjære dere!

Hadde dere en fin påskeaften i går? Feiret dere? Vi var som vi pleier de gangene vi har asfaltpåske, i Trollskogen. Det er rett borti høgget her, et fantastisk skogsområde som må være tidenes paradis for alle unger. Her er det flotte turstier, barhytter og en rekke ildsteder som bare venter på å bli tatt i bruk av oss besøkende.

Ungene elsker å være her og ble nesten sure på oss når vi etter seks timer valgte å vende nesa vår hjemover igjen. De hadde alle med seg påskeeggene sine, og “børna” hit og dit, akkurat som de ville. Tror de kunne ha campa der hvis de hadde fått lov, men vi får heller være flinkere til å komme tilbake hit oftere nå som det går mot varmere og lysere tider.

En ting er i alle fall sikkert: en asfaltpåske går mot slutten, og vi kan med god samvittighet klappe oss selv på skuldra som foreldre og konstantere at den har vært variert og begivenhetsrik.Pippi har vært syk i 2 uker, så for å ikke leke støvesuger under alle bordene på jakt etter pølsebiter, måtte hun ta en “timeout” her mens vi spiste. Hun kan faktisk hoppe ut selv, men sovna i solsteiken inntulla i deilig sauefilt…I dag blir det kanskje en utepils eller to. Kommer helt an på hvilke planer 18-åringen i huset har. Ellers så regner jeg med at Kristin og Dennis dukker opp etterhvert. Time will show!

Nyt søndagen!

Klem Nina

  1. Hihi ser helt herligt ut, flotte påskekostymer😀 sku hatt en sånnen eg og, jaffal etter all spising i påsken!
   stakkars pippi, er det magen? Min Morris har gledet oss med diare hele påsken til tross for medisiner. Må nok innom dyrlegen igjen neste uke. Sukk!
   kos dere videre, litt kjip vær ifht utepils men det gjør vel ingenting😊

  2. Tiina: Ja, magen og spying. Aner ikke hva det kan være. Blir jo litt bekymra når det kommer til de små vennene våre, for det er ikke mye som skal til for at små ting kan bli alvorlig.

   Jeg og ungene elsker å kle oss ut og påsken er jo en fin anledning 🙂

   Det ble ingen luftetur på oss denne gangen. Poden som akkurat har fylt 18 og som regel sitter barnevakt, skule ut med guttegjengen sin en siste gang i påsken, og det er veldig forståelig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg