Hårmonsteret skal vekk!

Reklame | Avea Klinikken

God morgen fininger!

I går måtte Bjørn Erik til pers! Nå tror dere kanskje det var skjegget som var på vei vekk, men neida det har nok kommet for å bli. Det vi snakker om i denne omgangen er de hårete skuldrene og ryggen hans. Jeg er altså så lei av å måtte hjelpe til med å barbere han der, for med så store muskelarmer kommer han jo ikke til selv. Neida, nå tuller jeg, Bjørn Erik er ikke kravstor. Det er ikke ofte han ber om hjelp til det, men nå er det en gang sånn at han har en del unødvendig hårvekst på skuldrene, litt på ryggen og en “dott” i korsryggen, som veldig enkelt kan fjernes. Så hvorfor ikke ta det vekk permanent? 

Derfor gikk turen strake veien til Avea Klinikken og de flinke jentene der. Må innrømme at det var litt rart å være der uten selv å behandles, men denne gangen var det altså min kjære sin tur til litt egenpleie. Gutta er jo egentlig ikke så flinke til å sette av tid til seg selv, så sant det ikke er snakk om å kjøre Harleyén eller ta seg en tur på golfbanen, men det er jo faktisk en del andre ting de også kan ta tak i. Det er jo ikke nødvendig å gå rundt som et stort hårmonster, i hvert fall ikke når man er som Bjørn Erik som hele tiden bruker tid på å barbere det vekk. Da er det mye bedre å ta grep, ta laserbehandling – “hairy Mary Bjørn Erik gone forever”!

Flinke Marta Helene brukte god tid på å legge på beskyttelse på ryggtatoveringen til Bjørn Erik først, for den må ikke laseren komme i nærheten av. Så var hun i gang, og det var ikke et kny som kom ut av den fine mannen min. Vel, når sant skal sies så synes ikke han det var vondt i det hele tatt, og ikke tok det lange tiden heller. 

Nå må han vente en del uker før han kan ta neste beandling. Han må vente til hårrøttene er i vekstfase igjen og det kan ta opptil 8 uker. Regner med at han må gjenta dette et par ganger til. Ny time er bestilt og jeg er spent på det endelige resultatet. 


Man ser ikke smart ut med de brillene, men det er helt nødvendig å beskytte øynene.
Nå skal jeg sette i gang med ostefondue til mine kjære venninner som snart kommer på lunsjbesøk. Hadde egentlig gjort klart til å sitte ute rundt bålpanna, men værgudene er ikke helt med meg i dag. Koselig blir det uansett!

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg