Borussia Dortmund, snart er gutta på vei!

Endelig fredag dere!

Jeg har grugleda meg litt til denne helgen, for det er så mye som skjer. Lar meg ikke vippe av tidsklemma, men ser at god planlegging blir viktig.

Mille og jeg skal være mange deilige timer i stallen, men i tillegg er det gigantisk Melodi Grand Prix fest i morgen og ikke minst spennende besøk på søndag. Bare kjekke ting på gang med andre ord!

Samtidig sitter jeg her og har litt sommerfugler i magen på vegne av alle tre gutta mine. Endelig er Pelle 18 år, noe Bjørn Erik noe har gleda seg til lenge. For nå kan han ta de begge med på skikkelig gutte-turer. Første reise går altså til Tyskland. Om ikke lenge setter Pelle og Bjørn Erik kursen mot Oslo, hvor Dennis venter på dem. Sammen reiser de videre til Tyskland og Dortmund.

Gutta har alltid hatt et ønske om å oppleve Tysk Bundesliga. Borussia Dortmund med sitt tilskuersnitt på 80.000, kommer til å bli spektakulært. Gutta mine har fått billetter i “The Yellow Wall” feltet, så jeg regner med at det første pappaen kommer til å gjøre er å sørge for gule effekter så de kan gli rett inn blant fansen.

Jeg gleder meg til å høre om hvordan de har hatt det. Bjørn Erik har lovet meg bilder underveis, men kjenner jeg han rett, så er planene mange og timene for få. Bildene får jeg heller få når de har kommet helskinna hjem igjen.

Jeg kan se for meg gliset til trioen. Særlig den stolte pappaen som endelig skal få litt alenetid med gutta sine.


<a href="http://www.youtube.com/watch?v=

 

Har dere noen spennede planer for pinsehelgen? Er dere like stor Melodi Grand Prix fan som meg og gleder dere stort til i morgen?

Ønsker dere i alle fall en super helg, nyt den!

Klem Nina

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg