Happy birthday, happy day!

God søndag dere!

Akkurat nå skulle jeg ha vært i stallen, men planen ble forandret nå i siste liten siden vi tuppene skal ut å reise allerede klokken 06:45 i morgen. Vi må pakke, det er litt av hvert som må planlegges, så da får hesten Vilja heller fortsette etegildet sitt på beitet i fred og ro. 

Ting går litt tregt i dag. Det kan nok ha noe å gjøre med at undertegnede kom inn dørene her nærmere fire i natt, ganske så fin i farta. For i går var det duket til fest, og denne gangen lot jeg bilen stå hjemme. For i alle selskapene jeg har deltatt på i det siste, har jeg kjørt, men ikke pokker om det var et alternativ i går!

Sprudlende, spreke Monica fylte nemlig 40 år, og ba til stor fest. Vi må ha vært rundt 100 gjester som fikk den ære av å feire henne. Skidronninga, festivaldronninga, alles gode venninne fikk en fest hun seint vil glemme. Vi danset oss inn i de seine nattetimer, men når klokka nærmet seg fire synes jeg det var på tide å kaste inn håndkle.

Det ble en flott fest med en fin gjeng venner. Utrolig kjekt å treffe så mange jeg ikke har sett på lenge. Det ble en god “catch-up” og jeg håper vi snart kan sees igjen.Nå vaskes det tøy og pakkes. Samtidig planlegges en del ting til neste helg. Vi skal nemlig rett til Bergen og i bryllup samme dag som vi vender nesa hjem på fredag. “A lot to do” med andre ord!

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg