Warm kisses and love <3

Hallueluja for et bryllup!

Da har min kjære bror Magnus fått sin prinsesse Anette ♥ Jeg har aldri opplevd så mange varme kyss i et bryllup før. Paret har allerede rukket å få tre skjønne gutter, samtidig som de lever et hektisk liv i Bergen, men hengivenheten og kjærligheten for hverandre blomstrer visst som aldri før.

Familien Thorsen var godt representert, og vi storkoste oss med resten av den feststemte gjengen. Flott å se hvor fine voksne folk det har blitt av venneflokken til paret. Ikke det at de ikke var greie før også, men det var herlig å se hvor sammensatte og støttende de fortsatt er for hverandre.

Dagen ble minnerik med sine mange flotte taler, morsomme innspill, fantastiske mat, og ikke minst den oppfinsomme “poetiske” toastmasteren. Lommetørkle ble flittig brukt, det var virkelig følelsesladd til tider, akkurat slik et bryllups skal være.

Anette + Magnus = Sant ♥ 


Nå har vi vært og hentet Mille-mor hos Hege og vi har lovet henne å få være oppe litt lengre enn vanlig. Hun har masse å fortelle oss, for hun har deltatt på ridestevne i helgen og haia hjem tre flotte sløyfepremier. Så nå er det tid for kveldsmat og kos ♥

Skrives igjen i morgen, kjære dere!

Klem Nina

Siste innlegg