Hotel Vila Lumbung, vårt kjære hjem…

Hei igjen!

Ja, da er vi godt i gang med dagen. Vi har rukket å bli litt kjent med nærmiljøet og er nå tilbake ved bassengkanten for en liten hvil før turen går ned til stranda for å se på solnedgangen.

Akkurat nå ligger jeg og ser på snuppeline som boltrer seg i bassenget. Hun er fortsatt litt sliten etter den lange reisen, men en dukkert her ved Hotel Vila Lumbung har hun nok alltid overskudd til.

Her skal vi bo i fire dager før turen går videre til Giliøyene. Bjørn Erik har allerede planlagt en hel haug. I morgen har han skaffet oss privatsjåfør hele dagen. Koster 50 dollar og er absolutt å foretrekke i steden for å leie og kjøre selv. Vi stoler på han karen her, for vi fant han innenfor hotellområdet. Det er ikke bare bare å komme seg forbi vaktene eller få tilgang her. De har faktisk strengere sikkerhetskontroll her enn på Signature Suites i Las Vegas, og det sier litt. Vesker og bagger blir alltid sjekket, og drosjene som kjører oss helt fram til inngangen blir grundig sjekket med speil under og bagasjerommet blir endevendt.

Skal nok trives her ja. Vi har hele andre etasje å boltre oss på…

Ojsann, det har tatt meg nesten et helt døgn å laste opp bildene, så nå er det faktisk morning her igjen. Nå sitter Mille og snoper i seg sirupspannekaker mens far er og pakker ryggsekken. I dag skal vi på skikelig sightseeing. Faktor 50 er derfor smurt på, og vi er snart megaklare.

Klem fra vakre Bali

 

#bali #reiselyst #semniyak

 

    1. Wow, ja der kunne jeg nok ha trives! Det er godt at de tar sikkerhet på alvor. En veninne bodde på bali da det smalt og det var et forferdelig inferno, men slike tiltak som de iverksetter overalt er med på å gjøre det så trygt, fredelig og vakkert som det er nå. Nyt dagen!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg