Ingen øyekontakt, ingen hyling og absolutt INGEN klapping!

Hallo vakre venner!

I dag har vi vært på sightseeing med privat sjåfør i 8 timer. Vi la hele dagen i hendene på den fantastisk flotte guiden, og angrer ikke et sekund. Han forstod ganske raskt at den lille trioen vår ikke var på jakt etter masse turisme steder, og tok oss med på en rundtur som virkelig var verdt de 50 dollerne.

Egentlig var vi fast bestemte på å IKKE besøke Sacred Monkey Forest Sanctury, men når guiden vår så absolutt mente dette ville være helt topp for Mille, tok vi sjansen. Mamma-hjertet var litt skeptisk, siden vi før avreisen var blitt grundig informert av vaksinedama vår om rabbiesfaren. Tenkte som så at vi burde holde oss langt unna naturreservatet hvor apene er frie og ville. Jeg var som sagt ikke helt åpen for å ha over 600 galninger rundt meg på alle holdt, men fyttikatta så moro!

I motsetning til veldig mange andre hørte vi nøye etter på rådene vi fikk. Baggene lot vi bli hos sjåføren vår. Solbriller, ørdobber absolutt alt av løsøre ble pakket helt bort. Vi holdt oss helt rolig, unngikk øyekontakt og lot være å klappe dem, og da dere, ble visitten hos våre kjære “søsken” minnesverdig.

Mille ville selvfølgelig ikke reise fra dette paradiset. Vi måtte faktisk true henne med å forlate henne der et øyeblikk, for å få henne til å forstå at vi mente alvor med reise videre…
Dama som eide denne drikkeflaska rakk ikke å komme inn i parken før den ble revet ut av hendene på henne. Skrukorken ble raskt fjernet og inneholdet helt ut i gaten til stor “jubel” fra kompisene…


Kjærlighet ved første blikk..

Hjertesukk, for en herlig plass. Vi var der nesten med en gang det åpnet og fikk gå der ganske så i alene. Når vi dro derifra var det turister på alle kanter, og mange av dem tok ikke rådene de fikk til seg. Det var hyling og skriking og helt sikkert mange som fikk stjålet ting.

Jeg spurte sjåføren vår om det hendte at apene stakk fra parken, og ja, det var opp til dem. Det var fem grupperinger som okkuperte på forskjellige steder og utover i jungelen rundt reservatet var det flere. Sikkert ikke dumt å få besøk av turistene. For i tillegg til at vi fikk kjøpt bananer som vi matet dem med, fikk de servert søtpoteter tre ganger om dagen. Lucky monkey!

Da skal vi ut å spise sein middag, så vi får heller skrives i morgen!

Klem fra Bali-Nina

 

#bali #reiselyst #monkeyforest

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg