Mamma sin jente får ekstra pleie…

Hei igjen fininger!

Da har vi tatt tidlig kveld…igjen. Opplevelsene og inntrykkene har vært så mange i det siste, så snuppeline holdt på å sovne ved middagsbordet klokken 19. Da hadde hun hatt nervene i helspenn de to siste timene, men grunnen til det må jeg få komme tilbake til dere med litt seinere. Har nemlig over 200 bilder som må gås i gjennom først…

Det jeg eventuelt kan vise dere er egenpleien vi jentene har unt oss når vi var på Bali før vi kom hit. Vi har nemlig hatt fotmassasje titt og ofte. Har jo nevnt for dere før vi dro at snuppeline sliter veldig med den lange kroppen sin og føttene. Med en størrelse i sko på snart 43, plattfothet og vonde tær, har massasje stått høyt oppe på “kose”-lista hennes. Dette har vi lovet henne hver bidige dag, og har nesten klart å holde løftet vårt.

Dere kan tro de søte små balinesiske damene har tatt veldig godt vare på både Mille-mor og meg. De fleste har ikke vært så sterke i engelsk, men de har virkelig stusset over alle operasjonsarrene og hvor store føtter 9-åringen vår har. Har så godt vi kan forsøkt å formidle, og de har varsomt myknet opp støle legger og såre fotsåler for henne.

Mille har vært så ydmyk og søt. Takket og bukket og nesten hatt hinkehopp ut fra salongene. 30 minutters velpleie til en pris fra 35-70 kroner har virkelig vært verd pengene. Dere kan tro vi gleder oss til å ta opp denne daglige rutinene når vi om et par dager vender tilbake til bali. Her på Gili Trawangan har vi rett og slett ikke hatt tid til det…

Ehhh, bittelitt slitne bei. Mine-sine, ikke særlig nice…
Noen lurer kanskje på om han far også har vært med og kost seg? Vel, kost og kost. Han ba om sittende rygg og skulder massasje, litt “rough” behandling, og av ansiktsutrykkene hans å dømme, så det ikke særlig deilig ut. Han er jo litt rar også da, for han turde ikke å gi beskjed om at dette kanskje var noe i hardeste laget for en “gammel” mann. Ble litt sutring etterpå, thihiiiii.

Nå har alle sovna rundt meg, og det bør vel jeg også snart. Klokka er tross alt snart 23:30…

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

 

 

#bali #reiselyst #ferie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg