Drømmekveld fylt med nerver og sommerfugler i magen…

Hallo friends ♥

Vel, da har vi jentene altså vært på drømmeridetur her på Gili Trawangan. I flott solnedgang, så vakkert og fredfylt.

Må innrømme at jeg hadde masse nerver rundt det her, for når man hverken har hjelm eller ryggbeskyttelse tilgjengelig, ble dette fort en risikosport jeg hadde lyst til å droppe. I tillegg har Mille-mor aldri ridd på stor hest før, så jeg var ganske skjerpa der jeg satt og forsøkte å passe på så godt jeg kunne.

Forlangte selvfølge snill hest til snuppeline, og joda det skulle hun få…Hmmm, det tok ikke lange tiden før hennes hest begynte å bølle, faktsik før vi kom ut på stranda. Det viste seg nemlig at hennes “Boy” ikke turde å trå over små opphøyninger i veien og min, jo den tålte ikke at ting blafra i vinden. Jøssenam!

Dere skulle hørt hønemor der et øyeblikk:”Stramme tøyler Mille, vær årvåken på alt hesten kan reagere på, klem låra godt fast i salen i tillfelle sprell, vis hvem som bestemmer fra første stund, myke hender, ingen brå bevegeler, husk å klappe og rose”….ehhh en smule stressa mamma der i begynnelsen, men jeg var helt nødt til å få Mille til å skjerpe alle sansene sine. Dette var ingen rolige “Vilja”-hester. Disse var det futt i og undertegnede hadde ikke tenkt å la pappa Bjørn Erik ha rett i at dette var noe i tøffeste laget for snuppa si.

Vi var nødt til å bytte på hvem som skulle gå foran å lede, for når Mille sin hest vegret og var redd, var jeg nødt til å gå foran og lokke den med meg. Et par ganger der måtte faktisk Mille gjøre det samme. Min hest steila og klikka helt fordi en tom køyeseng blafra i vinden. Da var det et skritt frem og to tilbake, vrinsking og masing så til de grader, MEN vi taklet det også. Akkurat der og da hadde jeg faktisk hele roa. Elsket faktisk å kjenne på den følelesen å måtte jobbe skikkelig med en hest igjen.

Det første Bjørn Erik sa når han traff oss igjen, like hele, var:”Endelig ferdig med det der! Dette har jeg grua meg til! Har vært sååååå redd for dere!” Det å sende oss avgårde på egenhånd uten penger og mobil på et sted vi ikke har særlig kjennskap til, var for han ganske så motstridende. Men vi angrer så absolutt ikke, for dette ble en utrolig flott opplevesle for oss jentene. Jeg er altså så stolt av Mille-mor, hun har virkelig nådd langt, så det er vel bare å begynne å planlegge neste ridetur for oss…dog med hjelm på. 

Et minne for livet ♥


Det ble tatt over 150 bilder på turen vår, og det var neimen ikke enkelt å plukke ut de som var best. For dette er jo så sukkersøtt, nesten litt klissente flott, eller hva synes dere? Fikk endelig pynte omm Millemor med Me&i kjolen også…første luftings for den fine stroppekjolen 🙂

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag!

Hestehilsen fra Gili Trawangan

 

#hesterbest #hest #gili #trawangan #bali

3 kommentarer
  1. Gleder meg til postkort hver dag fra deg. For en opplevelse dere har ilag.
   Denne rideturen må jo virkelig være en for minnebøkene.
   Utrolig flotte bilder. Takk for at jeg får delta på ferien dokkers.
   Ha en strålandes dag videre, eller natt om det passer bedre 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg