Hidden pool bar…

Hei igjen dere!

En ting er i alle fall sikkert: jeg kommer ikke til å bli ferdig med alle opplevelsene vi har hatt på Gili Trawangan på en god stund. Har fortsatt en 3-400 bilder som er urørte, og de må jeg jo få dele med dere så snart nettverket går litt raskere.

Vi har vært veldig heldige med oppholdet vårt her på Vila Ombak Hotel. Særlig når vi etter to dager fant ut at vi hadde en “hidden pool bar” rett ved siden av huset vårt. Noe gjemt, stille og ikke minst veldig delikat. Jeg er egentlig ikke så stor fan av å være rundt et basseng og jeg pleier i hvert fall ikke å bade der, men her storkoste jeg meg. Fikk til og med lest masse i boka mi, for her var det ingen forstyrrende musikk, og da dere, da er livet gull verdt.

Snuppeline elsker basseng, men blir ofte veldig syk i ørene av slikt vann, men ikke denne gangen, bank i bordet! Vi har med medisin hjemmefra, for Mille har så trange øreganger at vann ikke så enkelt kommer ut av seg selv. Vi har dråper som tørker ut ørene, og så har også fått dråper på resept som holder alt av bakterier borte. Det er så kipt å være syk på ferie, men til nå har vi altså klart oss uten legebesøk.

Beklager alle kokosnøttbildene, men den nøtta hadde vi altså ganske så mye moro med. Godt var det også, smakte egentlig ikke kokos…merkelig. I tillegg så var det litt morsomt å ligge å dra seg i bassenget, som noen hvalrosser, for borti det andre hjørnet var det nesten alltid trim på gang. Snodig å kaste en klase spinnsykler i vannet, for så å se folk puste og pese. Hadde veldig lyst til å ta frem kameraet da, men tok altså heller en kokosnøtt, fant fram boka mi og satt i helt motsatt hjørnet og slappet av…


Ser dere de hengende beina til snuppeline under treet her? Vakrere hage har jeg aldri hatt før…hjertesukk ♥


Nå har vi forresten kommet fram til siste stoppested. Vi skal være her i seks dager og Mille er i ekstase…

Ønsker dere en herlig solskinnsdag der hjemme!

Klem Nina

 

#bali #trawangan #gili #reiselyst #ferie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg