Kuta Love…

Hei, hei fininger ♥

Da setter vi snart nesa vår hjemover igjen. Hmmm…har vel egentlig ikke så veldig lyst, men tror ingen av oss har godt av mere egg og bacon til frokost. På tide å komme tilbake til “reality” og ikke minst Pellemann som jeg tror har savna oss bittelitt.

Ja, her har dere altså Kuta Beach. Vi ble frarådet fra å dra hit, men nå angrer vi faktisk på at vi ikke tilbragte mere tid her. Fyttikatta for noen kule bølger! Det er jo det vi digger mest. Folk sa det var litt kjas og mas med selgere her, men det er ingenting i forholdt til gatelivet i Spania eller Hellas. De forstod ganske raskt at vi ikke var noen fancy folk som trengte smykker, klokker eller hårdill. Så etter ti minutter lot de oss være i fred.

Den perfekte plass å lære seg å surfe på, så neste gang, jada jeg tror det blir en neste gang, så skal han far få surfe så mye at han vil, helt til han får det skikkelig til. Til nå har vi kun bodysurfa på sånt lite brett, men det er så absolutt på tide å lære seg å gjøre det skikkelig.

Tror nok duoen min fikk skjørt seg litt allikevel. Både Mille og Bjørn Erik kunne omtrent ikke gå etterpå, for hele kroppen var forslått. Mille fikk seg en bølge i bakhodet der som virkelig slo henne ut et lite øyeblikk, men som alltid gikk det bra. Det var verre med skrubbsårene mellom beina…de må nok pleies litt.

Love Kuta Beach! Håper vi sees snart igjen….
Bjørn Erik i sitt ess…


Ønsker dere en fortsatt supderduper dag!

Klem fra Nina

 

#bali #kuta #reiselyst #ferie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg