Turbojugend…

Hei kjære dere!

Helgen var som tidligere nevt meget spesiell. Jeg er ganske sikker på at grunnen til at det ble så kjekt, var de fine naboene våre. For i tillegg til å ha venninner rundt meg var det flere Turbojugend venner der, som vi ble kjent med i fjor.

Turbojugend er en verdensomfattende fanklubb til det norske punkrockbandet Turboneger. I fjor var det registrert over 2300 avdelinger, og da sier det seg selv at de er temmelig mange. De forskjellige avdelingene lager sitt eget navn/stedsnavn og de lager hver sin patch/emblem. Når de forskjellige avdelingene møtes, bytter de patcher som syes på de karakteristiske deminjakkene eller vestene. Bak på jakken ser du altså Turbojugend logoen, den karakteristiske lua og under står navnet/stedsnavnet vedkommende er knyttet til. Kjekt å vite, eller hur?

Bjørn Erik er blodfan, ganske så aleine i sin klubb, så jeg håper det snart skjer noe der…


Skal aldri si aldri. Liker både musiken og glitter…som i alle fall de fra Ytrebygda digger…Gjengen vi bodde med i helgen er hysterisk morsom, og jeg elsker å henge med dem! Aldri kjedelig, en skikkelig glad´gjeng. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal leke med dem!

“Hvem er det som hører på og er fan av Turboneger?”,  fikk bandmedlemet Thomas Seltzer en gang spørsmålet om. Svaret var enkelt:”Det er den smarteste gutten i klassen, og den dummeste gutten i klassen. Alle i mellom hører på Coldplay…”.

Hvert år, på seinsommeren møtes Turbojugend-medlemmer fra hele verden i Tyskland, Hamburg for å feire seg selv. Fyttikatta så moro det hadde vært å kunne delta der en gang. I wish…

Ønsker dere alle en god kveld!

Klem Nina

 

#turbojugend #turboneger #turbonegro

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg