Rullekebab er aldri feil å avslutte en perfekt kveld på…

Hei igjen fininger!

Jøss, så bratt det ble i går! Det var egentlig ikke meningen, for det er i dag den store festen er. Nå ligger vi pal i senga og lader opp batteriene, som nulla helt ut i natt.

Det startet så rolig med et par øl på hotellrommet vårt, men når deilig mat og drikke kom på bordet på Håndverkeren, steg stemningen. Der slo vi ihjel et par timer, med masse jugehistorier og mimring før vi av en eller merkelig grunn skulle innom stamstedet til avdøde Mette Marit´s sin far, Victoria Pub. Bruneste puben ever, med live-musikk men skikkelig hæla i taket. Det tok ikke lange tiden før en staselig kar kom bort til bestis og sa:”Du kan ikke sitte her til pynt, kom og dans”. Tonje var ikke sein med å takke ja, og dansa seg god og svett der et øyeblikk. Tonje:”Jeeeeesus, jeg har kondis som en peanøtt”.

Etter å ha fått med oss den ene dansebandslageren etter den andre, og låta “Jag trodde englarna fanns, bara bare i himmelen” var klistra til hjernebarken, var det på tide å forflytte seg til noe mer i vår stil. Husker ikke helt hva stedet het, men det var helt nede ved kaia, rett ned fra gata til Caledonien Hotel, og var skambra. Fyttikatta så rå musikk vi fikk servert der! Oss kordamene…og guttene sang for full hals og completed my night.

Når Jægeren kom på bordet og vannkjertlene bak i halsen begynte å melde seg, var det på tide å avslutte moroa. Peila oss inn på nærmeste kebabsjappe og slafsa i oss en stoooooor saftig rullekebab på veien hjem. En perfekt avslutning på en perfekt kveld.










Nå lader vi som sagt opp til kommende store fest. Den startet allerede klokken to, så det er viktig å holde hvilepulsen i sjakk nå i timene fremover.

Ønsker dere alle en superduper lørdag!

Klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg