Dytt meg, mamma!

  •   

Oppe allerede dere også?

Jeg må være disiplinert og fokusert til tusen nå, for å klare å rekke over alt på agendaen. Vil til nød gå glipp av noe, selv om jeg har begynt å jobbe igjen, men det har krevd litt forandringer i hverdagen. Det har blitt mye mindre TV-titting, særlig nå som jeg sitter og leser maualer på kvelden, men det er nok egentlig ikke så stort tap. Vel, nå juger jeg! For jeg elsker å synke ned i sofaen og drømme meg bort i timesvis foran TVén. Ser alt mellom himmel og jord…men nå må jeg altså prioritere annerledes.

Jeg tilbringer den siste timen hver kveld foran Mac´en, og planlegger morgendagens blogg. Det er som sagt “babyen” min, og jeg koser meg med redigering av alle bildene jeg tar. Det er en fin måte å avslutte dagen på, synes jeg. Det gir meg en indre ro.

I går kveld åpnet himmelen seg igjen, og det bøtta ned i timesvis. Da var det rart å jobbe med bildene fra den fine solskinnsdagen vi hadde på Sjøbadet Myklebust her for leden. Sola kommune har virkelig fått til noe flott. Et fantastisk badeanlegg i stilig arkitektur som går i ett med den ville og råe kysten vår her. En utrolig kul plass, som vi hyppig kommer til å ta i bruk.

Mille syntes nok vannet var noe i kaldeste laget, men som vanlig hentet hun fram yndlingsfrasen sin:”Dytt meg da, mamma!”. Hun elsker nemlig at jeg dytter henne uti hvorhen vi er. Da skriker og hoier hun noe inn i hampen høyt, og jeg, jeg kan selvfølglig ikke la være. 

Det er jo lov å håpe at sommeren ikke har gitt seg. Det kan ennå komme noen gode solskinnsdager innimellom alt regnet.

Ønsker dere alle en finfin dag!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg