Skrullemors alenetid…

Hei igjen kjære venner.

Jeg hadde gleda meg til å sove leeeeenge i dag, men slik ble det ikke. Aner ikke hva det er med meg for tiden, men søvn er ganske så oppskrytt. Så da var det bare å komme seg opp å begynne å fungere.

Det er nå deilig med disse fridagene også da, hvor jeg først rusler oppe i 2 etg. et par timer for så å ta fatt på ting nede og ute. Huset ble vaska fra topp til tå i går, så i dag har jeg kun småputtla rundt.

Nå er jeg egentlig ingen rosablogger, eller det hender jeg blir kalt “gammalrosablogger”, men i dag føler jeg innlegget blir litt sånn fjortisakitg. For hvem går vel rundt med kameraet i lomma og knipser alt hun gjør i huset? Vel, det er visst meg det…

Fikk forresten stukket innom Avea Klinikken i går, til Oda på Lashes and Nails og tatt etterfyll på vippene mine. Så fornøyd! Sorry, det var en digresjon 🙂

Så hva har jeg egentlig gjort i dag da? Jo, skiftet surt dusjforheng…

Vasket sminkekostene mine…

Tatt ekstra godt vare på huden min…

Gjort Mille sin seng om til dobbelseng, for hun sover ikke like godt lenger i den som enkel…

Tatt eddik på den gamle “roundup flaska”, og tatt en runde rundt huset…

Og ikke minst har søppelbøtta fått seg en grundig salmiakkvask. Fyfader den lukta vondt, og jeg tror hele bunnen var full av mark, ÆSJ!

Nå er jeg på vei ut dørene her for å gjøre dagens beste gjerning, nemlig å FORHÅNDSTEMME! Nå pleier ikke jeg å bruke store bokstaver når jeg skriver, for jeg kan ikke fordra når andre gjør det, men dette er viktig. Skal forsøke å få lokket med meg Pelle-mann også. Det er hans første år som myndig, og Bjørn Erik og jeg forsøker å fortelle han hvor viktig dette er. Vet ikke om det holder å lokke med en is for å få han med, men det er verdt forsøket….

Så da må jeg løpe dere. Bjørn Erik skal offshore etterpå også, så nå må jeg gi gass.

Skrives seinere, klem Nina

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg