Løken er satt og jeg skal teste ut pepper i bedene…

God kveld dere.

I dag har jeg bare vært hjemme. Jeg har endelig klart å lese ut boka jeg startet på for over to år siden. Tror rett og slett jeg mista interessen, når synet begynte å bli dårligere. Nå derimot har jeg endelig fått skaffet meg lesebriller, så leselysten er på topp igjen.

Ellers har jeg liggi med rompa i været…i bedene. Jeg var på Håland Hagesenter i forrige uke, og ble helt bergtatt av fargehavet der. Ville helst tatt med meg et lass av Krysantemum hjem, men nå er det nok seinsommerblomster synes jeg. Har allerede hatt to runder med dem, så det får holde.

Jeg elsker tulipaner, så det var det jeg først og fremst handlet inn. Nå har løken ligget i posen i gangen i en uke, men endelig fikk jeg mannet meg opp til å gjøre jobben. Det er ikke det at det tar så sabla lang tid, det er vel heller all kattebæsjen i bedene som har fått meg til å drøye det. Fikser det dårlig, men det er min egen katt, så jeg kan egentlig ikke klage. 

Det tok tre timer å skuffe møkk å få herligheten på plass. I tillegg prøver jeg ut et gammalt kjerringråd. Jeg har strødd pepper i bedet foran. Fint om Lala heller gjør i fra seg i bedet bak, så slipper jeg å slippe folk inn døra her i en ei eim av dritt. Neida, det er ikke så ille, men jeg har luktet det et par ganger, når jeg har tatt farvel med besøket mitt. Not nice, så nå venter jeg i spenning på om hu snella mi tar hintet. Driiiiit bak, please!

Fristende, men nå syntes jeg det var på tide å få på plass litt lyng i stedet.

No more poop in my yard?

Lyskjeglene med fugler er byttet ut med fargeglade kuler i stedet. Epletreet til Mille skal lyse opp på lang avstand.
Gleder meg allerede til våren…


Kjekt med alt som er gjort!

Nå lurer jeg på om jeg får lokka med meg han far på kino. Han gjemmer seg i garansjen med babyen sin akkurat nå, men det kan jo hende han har lyst på en luftings seinere.

Ønsker dere alle en god kveld!

Klem Nina

 

PS! Nå har jeg fått eksperthjelp, så tror designet mitt på mobilversjonen skal være som før igjen. Me like a lot!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg