Skjemmende hårvekst og betente hårsekker er borte for alltid!

God helg fininger!

Dette budskapet og de eksakt samme bildene har jeg postet for dere før. Jeg tenker ikke lenger over de problemene jeg sleit med tidligere “der nede”, men forrige helg, når jeg var på besøk på Moi, ble jeg kontaktet av ei søt jente som lurte veldig på hvordan det gikk med meg og “nuppene” mine. 

Før gikk jeg altså veldig ofte rundt med betente hårsekker langs bikinilinja og var vel egentlig aldri særlig begeistra over å kle av meg om sommeren. Jeg satt ofte med nål og fisket ut doble inngrodde hår, som bare skapte bøll for meg. Det nederste bildet er faktisk tatt på en nokså snill dag med irritasjon. Orket rett og slett ikke å ta bilder de gangen det stod på som verst. 

Høsten er en super tid å starte slike behandlinger på. Man trenger nemlig 3-5 laserbehandlinger, og hviletiden mellom hver gang er opptil 8 uker. Godt å komme i gang nå, så neste sommer kan møtes uten problemer og det å være helt hårfri.

Dette anbefaler jeg på det sterkeste! Effektivt og permanent! 

Jeg husker jeg synes det var flaut å skrive om dette. Må le litt, for i dag kjenner jeg det ikke en plass. Det er tross alt mange som er i samme båt, så hvorfor gå rundt å tie om det?

The bad old days…

Ønsker dere alle en super helg! Jeg har fått mann og barn hjem igjen, så nå er det bare fryd og gammen her.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg