Klart vi var der og heiet fram de i rosa!

God onsdag kjære dere ❤

Ja, i går var det altså duket til fest! Eldstemannen sitt gamle fotballag feiret 10 års jubileum, og da stilte selvfølgelig familien Thorsen opp mannsterke. 

For rundt FC Show er det aldri kjedelig. Denne gangen hadde de til og med klart å by opp til dans med selveste storlaget Viking, så dette visste vi ville bli en spennende og underholdende kveld.

Vi rakk dessverre ikke å få med oss favorittartistene våre Tine, Kjell og Ole Alexander som visstnok sang så flott før kampstart, men spillet ute på banen fikk vi i alle fall med oss. Stillingen ble til slutt 3-“vil ikke si det høyt”, men vi storkoste oss på den overfylte tribunen allikevel.

Mille sørget for at mammaen fikk både kaker og brus, og etterhvert dro hun ut på lodd-jakt. Tror dere ikke hun snella vår vant den store 8-10kg kurven med frukt fra Bama! Vi har aldri vunnet noe før, så vi dro hjem i ekstase.

For en fest!Det var “show” å få være med på dette og jeg håper det kom inn masse penger til kreftomsorgen som de også frontet denne flotte kvelden. Litt usikker på hvordan det gikk med ovserskuddet fra pølsesalget, for etterhvert som FC Show scoret mål, ble pølsene fem kroner rimligere.

Ønsker dere alle en fortsatt finfin høstdag. Herlighet for et nydelig vær vi har her på Vestlandet nå!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg