Alexx trollbandt ungene…

God søndag fine dere!

I går var det fest både for store og små her i heimen. Mille var i ekstase etter at Sykehusbarn avd. Vest inviterte henne på storslått magishow med Alexx Alexxander i Stavanger Konserthus. Han hadde nemlig gitt avdelinge 50 gratisbilletter til forestillingen sin, og igjen var Mille en av de heldige som fikk være med.

Illusjonisten er jo blitt ganske så populær her i landet etter utallige TV-opptredener, og med sine 1,9 milliner visninger på sist VGTV lansering. Mille og resten av de heldige ungene fikk ha han for seg selv før showet, er han er nå uten tvil en av Mille´s store idoler. Hun snakker på inn-og utpust om hvor fantastisk flink han er til å trylle “helt på ekte”, og kjenner jeg henne rett kommer dette til å bli den store snakkissen i ukevis fremover.

Rett før Bjørn Erik og Mille-mor skulle dra av gårde fikk vi beskjed om at et av de andre ungene som egentlig skulle vært med, igjen hadde blitt alvorlig syk. Utrolig trist, for er det noe disse barna trenger, så er det å få slik spesiell oppmerksomhet. De trenger å få drømme seg bort og glemme morgendagens utfordringer. Siden det plutselig ble noen billetter ledige, fikk Mille ha med seg vesle Mie-bie. Vi var litt skeptiske, redd for at hun skulle bli skremt, men neida, vesla storkoste seg hun også.

Utrolig stort for ungene våre det her. Flott av Alexx og Sykehusbarn avd. Vest å få til noe så stort. Tusen takk!


Nyt den deilige søndagen dere!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg