Vi må følge med i tiden!

God ettermiddag, kjære dere.

Dere har sikkert fått med dere at Mille-mor snart har bursdag. Tenk det da dere, attpåkladden er snart 10 år. Synes ikke det er lenge siden det lange lille nurket var baby, og helt hjelpesløs, og nå er hun altså snart mini-ungdom og så flink. Helt toppers!

Det er delte meninger om hvorvidt disse unge frøknene skal bruke sminke eller ikke. Jeg må innrømme at jeg ble nokså sjokkert da jeg i våres var med klassen på svømming og oppdaget at noen av jentene så ut som små vaksebjørner. Det var visst helt normalt for ni-åringer å så smått begynne med litt sminke. Jeg synes egentlig det er alt for tidlig, men hva kan jeg gjøre?

Jeg husker veldig godt når jeg var ung, og begynte å gå med tanga-truse. Det var så populært, og jeg husker jeg synes så synd på de to som ikke fikk lov. De ble regelrett småmobba for det, helt på trynet, men alle veit at jenter i mellom kan være super-råtne mot hverandre.

Så når jeg oppdaget at Kaja, venninnen til Mille, også hadde begynt å bruke maskara hver dag på skolen, shoppet jeg liksågodt en egen til henne i dag, til bursdagen hennes. Innerst inne er jeg helt i mot det, men vil rett og slett ikke at hun skal føle seg utenfor…på det også. Snuppa vår har mer enn nok utfordringer å hanskes, men det her skal hun ikke være nødt å vente en evighet på. Er jeg heldig, så synes hun kanskje det er for stress å måtte bruke sminkefjerner hver bidige kveld. Det er lov å håpe…


Nå begynner hestehelgen vår. Mille har time snart, så vi må løpe.

Ønsker dere alle en finfin kveld!

Klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg