God oppbakking!

God morgen, fine lesere!

En skulle jo tro man var godt utvilt og i tipptopp form etter et døgn på flott hotell med koselige kollegaer, men jeg var altså helt klut når jeg kom hjem i går. Særlig etter å ha ligget på sofaen en drøy time å spilt candy crush i påvente av mindre kø på veien. Plutselig var klokka fem, jeg begynte å få problemer med å holde øynene åpne og mørket begynte å melde seg. 

Jeg hadde ikke hjertet til å be Bjørn Erik om hjelp i stallen etter at han mer eller mindre har styrt skuta hele uka, men snille mannen tok plutselig på seg ytterjakka og fikk hele hurven med seg inn i bilen. Ikke rart jeg elsker den mannen der altså! I tillegg hadde de snille jentene i stallen både møkka og ordnet høy for oss, så da var det bare å gli rett inn i kosemodus når vi kom.

Det ble veldig seint før Mille kunne begynne å ri. Da var de fleste ungjente ferdig, så det ble å menge seg med de litt eldre som hun ser veldig opp til. De er veldig konsentrerte og trener på et helt annet nivå enn henne, og jeg var litt engstelig for at hun skulle være til bry ved å ri i veien. Igjen overrasket snuppeline. Hun har blitt så mye flinkere, og klarte med glans å holde avstand ved å være oppmerksom på hvor de andre var til en hver tid. Det ble en god treningsøkt. Lot hun mer eller mindre gjøre som hun ville, uten å være “rettepåmamma” fra sidelinja. 

Kvelden ble avsluttet i kjent stil. Etter litt stell ble det kyss med go´bit som belønning ❤


I dag skal vi tidlig i stallen. For aller første gang skal Mille ha med seg to klassevenninner. De har planlagt dette selv, og det skal bli moro å observere Mille-mor i rollen som den som mestrer og klarer noe som kanskje er litt uvant for andre. 

Seinere i dag blir det bursdagsfest og konsert, turbodag med andre ord.

Ønsker dere alle en superduper lørdag. Trodde vi skulle regne bort i natt, men nå ser det ut som om sola har vunnet.

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg