Ingenting slår Ingenting!

God tredje advent dere!

Nå sitter Mille og jeg og spiser sein frokost. Deilige lussekatter som hun og Hege bakte i går. Sola skinner inn vinduene her, det er kaldt, så Mille har fyrt i peisen. Opptak av Julekongen svirrer på titte-kassa og vi nyter stillheten og roen.

Helgen har ikke bare fortonet seg rolig. Allerede tidlig fredag ettermiddag, var jentene og jeg på plass i byen klare for sprell. Hva vi gjorde så tidlig i byen, må jeg få komme tilbake til seinere, men etterhvert rusla vi i alle fall opp på Folken, til årest store julekosert, nemlig Ingenting.

Dette er Rock´n Roll på høyt plan, og har etterhvert blitt en god juletradisjon for Bjørn Erik og meg. Det blir ingen jul uten Ingenting. Nå måtte dessverre Bjørn Erik reise på jobb, men det tok han akkurat to sekunder å få solgt billetten. For dette er bandet Rogalendingene vil ha med seg. Det var bare flaks at alle vi jentene fikk karra oss til en billett, for konserten var utsolgt og gjestelistene fylt opp for lengst.

Kjell og gjengen leverte som vanlig og mot slutten ble det selvfølgelig allsang. Til og med østlendingen “me” har begynt å synge med, for full hals. 


Nå skal Mille og jeg kle oss og rusle en tur til byen. Vi skal juleshoppe de tre siste gavene og drikke kakao. Kanskje det blir en kino også, for det skippet vi i går til fordel for sofakos hele kvelden.

Håper dere alle nyter denne nydelige søndagen!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg