Familybrønsj ❤

God kveld, skjønnasser ❤

Da har vi jentene akkurat kommet hjem fra stallen. Vi var seine med å komme oss avgårde, for i dag var det nemlig duket for årets julebrønsj.

På slike dager skippes frokosten så man kan gafle innpå alt slags snadder i timesvis. Julematen har vært stua vekk i noen dager, men i nå kom noe av den på bordet igjen.

Søteste Kristin har endelig ankommet Stavanger by, noe som alltid er en fornøyelse. Godt å se at “ungdommen” som til vanlig lever superhektske dager i tigerstaden, klarer å slenga beina opp i sofaen og ta det helt kuli.

Det er utrolig godt å møtes sånn. Den fine lille familien min ❤Dennis har reist på julebord med gutta, Pelle har reist ut med kompisene sine og han far er og øllebøller på Cardinal med et par kompiser. Så da satt vi jentene her igjen, godt planta ned i sofaen. Jeg holder på å ta opp den første “Pirates of the Caribbean”, for jeg lurer rett og slett på om det kan være noe for 10-åringen vår. Veldig usikker, men tror jeg skal gi den en sjangs. Får heller sitte med pute klar, just in case….

Ønsker dere alle en fortsatt koselig julekveld, smask Nina

 

Instagram: nthorsen          Facebook side: Nina Sprell Levende          Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg