Hold på hatten!

God morgen!

Jeg har vært våken en stund allerede, for nå uler det så til de grader i veggene her. Det kjennes ut som om huset snart blåser overende.

Disse bildene tok jeg i går, når gjengen min med friskt mot trodde vi skulle kunne gå den faste ruten vår på Hellestøstranda. Det tok vel akkurat et brøkdels sekund å forstå at det ikke ville fungere, i det dørene på bilen holdt på å bli flærra av. 

Når vi allikevel hadde pressa oss inn i ullundertøyet, og funnet frem luer og votter, bestemte vi oss for å gå snarveien ned og i det minste forsøke å ta noen bilder for å bevise at vi faktisk hadde vært på tur. 

Djiiiiisus! Vi var altså nødt til å gå sidelengs for å klare å holde oss oppreist. Stakkars lille Pippiluska, hun føyk jo avgårde. Tror nok dette ble vårt aller korteste Hellestøbesøk ever. 

I dag blåser det altså enda verre, og jeg synes synd på Kristin og Dennis som skal fly hjem. Er faktisk ikke helt sikker på om det er mulig…
I dag er det meningen at vi skal i stallen, men jeg tror vi skipper ridningen. For når det blåser så ille nede i dumpa vår, som egentlig er ganske så skjerma, er det ti ganger verre ute på Randaberg. Må uansett ut, for det skal handles inn mat til nyttårsfeiring.

Hold på hatten dere, klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg