Bak skyene er himmelen alltid blå…

Kjære fininger 💜

Da var vi kommet til årets siste dag. Året 2015 kunne vel vært mindre turbulent, men jeg vet at denne familien som vanlig vil komme styrket ut av det. For bak skyene er himmelen alltid blå, mulighetene er mange.

2016 blir nok et utfordrende år for oss alle. Selv har jeg tenkt å manne meg opp og ta en del tøffe valg. Til tider har det blitt for mange hensyn å ta, og jeg har mistet litt av meg selv på veien. Jeg skal selvfølgelig stille opp for de rundt meg, men det må bli slutt på å stue unna egne verdier for å please andre.

“Takknemlighet”, er et ord som stadig dukker opp. Jeg har så utrolig mye å være takknemlig for. Kjærligheten til min omsorgsfulle mann, varmen jeg føler for mine tre totalt forskjellige herlige trollunger, samholdet til min tillitsfulle gode mamma som alltid er der for meg, troen på et stadig voksende vennskap fra støttende venninner som holder ut med alle “sprella” mine, og sist men ikke minst godheten jeg føler for alle dere kjære trofaste lesere. Uten alt dette, hadde veien videre vært fattig, I Love You all 💜


Kjærleik fra Nina 💜

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg