Bean Boozled!

God morgen, fininger!

Foretrekker du stinkende sokker fremfor tutti-frutti drops, nyklippet gress fremfor lime, råtten egg fremfor popkorn, tannpasta fremfor blåbær, spy fremfor fersken, hundemat fremfor sjokoladepudding, busemann fremfor pære eller bab wipes fremfor kokosnøtt?

Vel, det er vel egentlig ingen vits å spørre, for det er vel solklart for oss alle hva vi fortrekker. I går derimot, var vi nødt til å ta det vi fikk. Kaia, Mille, Bjørn Erik og jeg spilte nemlig det populære spillet Bean Boozled, hvor du snurrer på et hjul og pilen havner på en farge. Fargen indikerer at du må trekke en av de helt like feks. grønne bønnene i esken og spise den. I dette tilfelle enten bønne med busemannsmak eller pære.

Djiiiisus assa! Tror nok ikke selve handlingen var den verste, det var nok heller alt dramaet før. Nervøsitet for å velge feil. Alle utenom Kaja trakk feil. Vi spilte tre omganger og Mille, Bjørn Erik og jeg bomma hver bidige gang. Fyttikatta, hva er oddsen for det?!

Dette er nok et mer utbredt spill i statene. Tror man kun får tak i den lille versjon av det på nett som jeg gjorde. Neste gang vi resier “over there” skal jeg hamstre med meg dette hjem som julegaver, for dette er garantert en stor innertier blant ungene…og litt hos oss voksne også.Her var Kaja så usikker, men…

se så glad hun ble når hun atter en gang slapp unna!


Nå har det kommet snø her i Stavanger. Ikke så veldig mye, så det er lite for ungene å leke med, men en snøball eller to blir det vel, tenker jeg.

Ønsker dere alle en finfin søndag, vi skrives snart igjen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg