Det er gøy å vise fram hva man kan!

Helloisendoisen!

Nå har Mille og jeg akkurat spist etterlengta fiskegrateng etter å ha kommet frosne hjem fra kveldsstellet i stallen. Gradestokken viste to grader når vi satte oss inn i bilen, og det sjokkerer meg en smule. For ingen av oss hadde følelse igjen i hverken fingre eller tær, og da skulle en trodd det var mye kaldere. Bjørn Erik mener det har noe med luftfuktigheten å gjøre, at vi bor ved havet. Itte vet je…

Tidligere uka spurte to av jentene i klassen til Mille om de kunne få lov å være med henne i stallen en dag. Jeg var ikke sein med å si ja, for er det noe jentungen vår liker, så er det å føle at noen vil være sammen med henne og ikke minst få vise fram hesten Vilja. Samtidig ser jeg at hun blir så glad når noen viser interesse for hva hun mestrer. Hun begynner å bli så trygg på rutinene i stallen, og deler gjerne med andre hva hun kan.

Jeg tok et steg tilbake og det var en fryd å høre hvordan jentene puslet og stelte for Vilja-mor. Godt å se at Mille har full kontroll, særlig når hun seinere skulle ut og vise dem hvor flink hun er til å ri. Jeg trengte ikke å bidra med en ting, der jeg stod godt tilbakelent og så hvordan hun trente ute på banen. Tror nok hun ga det lille ekstra, når hun hadde så viktig publikum med seg.

Som en liten bonus fikk klassevenninne skritte ned Vilja etterpå. De hadde tross alt vært med på stellet, som tok hele tre timer denne gangen. Tror nok de fikk et godt innblikk i hvor mye arbeid som kreves i hestesporten, og hvor mye kjærligheten til hest gir Mille styrke til å takle hverdagen mye, mye bedre.

Nå snør det kattunger her i Stavanger, og selv om Mille egentlig hadde tatt på seg pysj, fikk hun smette i utedressen igjen og ringe på døra til Kaja. Har sagt hun kan være ute så lenge hun orker i kveld, for i morgen kan snøeventyret være “gone”.

Da tar vi helg, dere! Ha en fortsatt nydelig fredag, smask Nina

 

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

    1. Det e så korselig å gå i stallen, det begynner å bli nån år sia æ va aktiv, men av å til bruke æ å være så heldig å få låne 🙂
      Eva fra prosjektavslappet.blogg.no

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg