Et år med savn ❤

Kjære lesere ♥

I dag er det akkurat et år siden vår kjære “bessen” forlot oss. Det har vært et år med ubeskrivelig savn. Vår lille familie har lidd et stort tap, og det har ikke vært enkelt.

Vi har alle håndtert sorgen forskjellig, men tror nok den som har tatt det tyngst, er lille Mille-mor. Hun har aldri før mistet noen hun er glad i, og tar fortsatt ofte til tårene og er utrøstelig. Jeg hadde håpt og trodd hun hadde kommet lengre med disse vonde følelsene sine i dag, men vi har mye å ta tak i ennå.

Vi snakker ofte om bessen, holder minnene levende. I dag har jeg pakket opp et noe spesielt kunstverk, som jeg tok med hjem fra Gdansk. Innerst inne i en stor flott butikk, satt en gjeng “bestefedre”, nydelig detaljert laget. På avstand var det som å se “bessen” i kjent positur sittende i sofaen hjemme på Grefsen. Når jeg i tillegg fant ut at han hadde vinger på ryggen, ja da tok det ikke lang tid før han ble godt pakket inn for å bli med oss hjem.

Nå har vi tent lys og satt vår kjære “bessen” blant hele gjengen vår ♥
Det har blitt mye mimring i dag. Har brukt litt tid på å se gjennom minnene fra i fjor. Det var mye sykdom, men det er slik som det her vi vil huske han ♥

Klem Nina

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg