Done!

God kveld!

I dag har jeg fortsatt på prosjekt “Mille sitt rom, tøy til Fretex og leker til flykningmottaket”. Endelig ferdig!

Hadde ikke trodd at frøkna skulle sette så stor pris på dette, men i kveld går smilet hennes trill rundt. Hun har nemlig fått alle klærne sine som hun tidligere hadde i skapet på badet, inn i klesskapet på rommet sitt. Det var visst det som var det kjekkeste med å få rydda rommet sitt.

Samtidig har vi gitt vekk nesten alle lekene som var i skapet til flykningbarna. Nadia som er vår kontaktperson, og som skal ta i mot disse lekene, er ikke tilbake i Stavanger før den 12, så jeg tror bilen kommer til å bli ganske full til slutt. Bjørn Erik måtte nemlig opp på loftet i dag, og da ramla det ned et par ting til. For hvor mange puslespill trenger vi egentlig? Eller barnesykler? Nei, vet du hva, nå er jeg veldig klar for å gi dette vekk, så det heller kan komme til nytte. 

En del lekekasser har også blitt erstattet med vanlige hyller. For her om dagen ble vi nemlig overraska med en stor pose med bøker. Mange flotte hestebøker som nå pryder veggen. Mille var tidligere veldig glad i å lese, så nå skal Bjørn Erik og jeg forsøke å dytte henne i den retningen igjen. En god bok får gjerne tankene og drømmene til å vandre litt, og akkurat nå så tror jeg Mille hadde hatt veldig godt av det ♡

Drømmefangeren fra sommerferien på Bali, har endelig kommet opp…


Endelig er det plass til klær i skapet i steden for leker…

Se så mange fine bøker hun har fått arvet…


Den nye fuglen “Sunny” er aldri langt unna sin kjære “Snow” ♡
Nå skal jeg se å få lokket han far med på å se enda en episode av Mammon. Vi så ikke den første serien, så vi forsøker i disse dager å få unnagjort den før vi begynner på den nye. Utrolig spennende, synes jeg!

Ønsker dere alle en fortsatt koselig kveld, klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

    1. Så fine bilder av et kjempefint jenterom, masse fint:):). Godt å kvitte seg med ting man ikke trenger mere, men også veldig vanskelig:). Kos deg med serien:). Ønsker deg en fortsatt fin lille lørdag:):)

    2. Maren: Ja, du har rett, det er ganske mye arbeid. Har tatt litt tid, for Mille har måttet få lov å være med på hele prosessen. Kan ikke gi bort noe hun selv har kjært…vi måtte bli enige 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg