Pjusk Mille-mor ❤

Onsdag, og limt til sofaen…

I natt kom ei pjusk Mille inn til oss, ikke særlig i vater stakkars. Denne familien har vært skåna for bassilusker en evighet nå, men nå er snuppa vår slått ut. Det ble en del do-besøk i natt, så nå blir det å tilbringe de neste timene i ro under pleddet. Det passer godt for Lala og Pippi, som slåss om et ledig fang og kos bak øret.

Han far er i gang med å bake "etellerannet" spennende. Det går en del engergibarer for tiden, det er mye trening på han, og søtsuget på kvelden må ivaretas. I steden for å fleke flere hundre kroner i uka på å kjøpe, lager han alts sine egne. Med havregryn, appelsinjuice, honning, tranebær og mørk sjokolade skal han trylle fram småsnacks som kun inneholder 125 kcal. Høres spennende ut, og jeg skal selvfølgelig gi dere en tilbakemelding på resultatet.

Nå snurrer vi den ene episoden etter den andre med "Dyrepasserne". En lykke at vi ikke har sett de før, for på den måten går dagen på et vis uten at det fokuseres på et hode som verker og mage som svir.

Da har vi sett oss mett på på dyreserier og jeg har faktisk fått overtalt han far til at Mille skal få se storfilmen Avatar. Den kan være litt skummel, så vi får ha putene klare.

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag, klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

Siste innlegg