Pappa reddet dagen ❤

God kveld, kjære dere.

Ja, nå er han far reist på jobb og da styres skuta av meg igjen. Det har vært deilig å være sammen om sysslene i hverdagen, men nå var det på tide for han far å jobbe. Takk gud for gode venner og ikke minst dyktig mann som klarer å selge seg ut på et Stavanger-jobb-marked som er fullstendig skakkjørt. 

Dagen før han dro, samme dag som han kom hjem fra Manchester med gutta, hadde han en gedigen overraskelse til Mille-mor. Vi hadde dessverre ikke fått tak i konsertbilletter til superkule Marcus og Martinus som spilte i går, og slikt er ikke alltid like lett å takle. Mille har opplevd dueon tre ganger før, de ligger høyt oppe på idol-lista hennes og når de tar seg tid til å komme hele veien til Stavanger, ja da er det klart man blir noe lei seg. 

Da er det godt å ha en pappa som følger med på absolut alt. For M&M skulle jo opptre på Vinterlyd konserten. Arrangementet som har reist landet rundt og samlet inn til Kreftforeningen. Hele 1,6 millioner kroner har blitt samlet inn til nå, og på få timer klarte Stavanger-folka å gi 140.000,- grunker. BRAVO!

Godt pakket inn i ullklær, steinklare for en kveld ute i kulda, reiste to glade lakser til byen. Dette er egentlig musikk som skjærer Bjørn Erik i øra, men det er ikke en ting han ikke ville gjort for prinsessa si. Dere kan tro jeg fikk en “høy” hoppende glad Mille-mor hjem den kvelden. Pappa reddet dagen…


Gutta har fått så det monner på fotballturen til Manchester, men det ble en del ting med hjem til snuppeline også. Hun bruker nå størrelse 38-40 dame, og det er ikka bare bare å finne freshe kule plagg til henne, men dette falt i smak.

Nå skal det ryddes her i heimen. Siste dag på jobb i morgen før jeg tar helg, og det er så supernice å komme hjem når alt er på stell.

Håper dere alle har hatt en finfin dag og at kvelden blir like så!

Smaks Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg