Oh, crap!

Akkurat nå skulle vi vært på ferjen fra Judaberg til Eidsund, hvor en venninne av meg har hytte. Vi var nesten ferdigpakka i går, men allerede da hang det over oss at vi kankje var nødt til å skippe hele greie. For jeg har hangla i noen dager nå, med vond hals og tett potte, og nå har Mille også blitt pjusk. Hun kom hjem fra stallen i går, helt gåen, og det var nesten så hun jublet når jeg spurte om hun ville gå å legge seg tidlig.

Så da blir det altså byaspåske på oss tuppene. All den deilige maten vi skulle ha med, får vi heller ha til gode. For akkurat nå smaker ikke engang egg og bacon noe særlig. 

Mille ble veldig lei seg, for hun hadde gledet seg til absolutt alt. Ta ferje, møte venner, ha med påskeegget, være mye ute og ikke minst det å få ligge over hos noen. Godt Kaja, venninnen hennes, akkurat ringte på. Nå hører jeg de lager til skuespill der oppe, og regner med at de snart kommer ned stivpynta og sminka til randen, for å vise seg fram for publikumet…meg.

Vi skal nok få tiden til å gå. Jeg har kjøpt inn nye spill og puslespill, så mellom all snytinga skal vi nok  få til en viss form for påske. Det er deilig uansett å nyte det å ha fri. Late dager, er så absolutt kjærkomment.


Får ta blomstene selv og be jentene på ostefondue rett etter påsken…

Nå regner jeg med at resten av dere også er klare for ferie og påskefeiring. Nyt det dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg