Vår påske…

Heihei, kjære dere.

Da har jeg akkurat hatt besøk av venninnen min Simone og hennes fine familie. Det var utrolig kjærkommet med et avbrekk i tv-tittingen. Jeg tør ikke engang å tenke på hvor mange timer det har blitt hver bidige dag. Vel, jeg er jo i overkant glad i å se på TV, men må innrømme at det var godt med en liten pause.

Påsken ble ikke helt som planlagt, men den ble ikke så gæli heller. Hytteturen ble byttet ut med aktiviteteter innomhus i stedet, noe vi har blitt ganske gode på. I tillegg har en snørrete Mille holdt det gående i stallen i timesvis nesten hver bidige dag. Hun har vært helt slips hver kveld, men har allikevel insistert på å gjenta besøket dagen etter.

Vår påske kan oppsummeres som følger; vandring på kulturstien på Bru, besøksdag hos venninnen min Vibecke, ridning, nabobesøk, Kaja på besøk, stalljentene på besøk, bursdagsfeiring av Pelle, blomsterplanting ute, skrelling av hund (Pippi ble nakenhund), egg og bacon frokoster, sanking av påskeris, påskepynting, påskehøneutkledning, lesing i sofakroken, påskekrim (har sett alle seriene på NrK og TV2, phuuuu) og snopespising fra morran til kveld…


Mille overrakset storebroren og venninnen hans med frokost på senga…

Jeg grudde meg bittelitt til nok en høytid, nok en påske uten Bjørn Erik, men med den vanskelig jobbsituasjonen vi har i Stavanger nå, så priser jeg meg lykkelig over at jeg har en så dyktig mann, som kan brukes til alt og som får til å jobbe litt her og der.

Det hadde uansett vært utrolig bortkasta å ha leid hytte og tilbragt tid inne lenka til sofaen og sett snottpapirhaugen vokse og vokse foran seg. Er man groggy, så er det alltid mye bedre å være hjemme, og ikke minst er det godt å få sove i sin egen seg.

Nei, nå må jeg løpe. Mille har klassevenninen Louisa på besøk og nå kom nabojenta Kaja også. De vil spille “Skippo”, og etter å ha spilt “Uno” i over tyve år, er det jammen meg kjekt å endelig ha funnet på noe nytt. Dette spillet anbefaler jeg på det sterkeste.

Håper dere alle har hatt en finfin påske! Klem fra Nina

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg