Endelig helg dere!

God kveld,

Av og til, på sånne dager som det her, hadde det vært godt å ikke ha noe ansvar ovenfor bloggen. Jeg kunne godt tenkt meg å ha funnet senga for flere timer siden, men det går jo ikke. 

Selv om uka på en måte har vært kort, har den allikevel vært en milepæl i kalenderen som jeg har gleda meg til å huka av og bli ferdig med. Jeg har vært i heftige møter, utrolig viktige og ikke minst fremtidsretta avgjørende, og slikt tar på. Jeg er veldig glad for å ha lagt disse dagene bak meg, nå kan jeg ta en pust i bakken, i hvert fall i 10 dager til, men så braker det løs igjen.

I tillegg har det vært utrolig hektisk på jobben. Som fakturamedarbeider i et ganske så stort firma, er månedsavslutningene utrolig hektiske. Cashflow er tingen, og det er bare å gi flatt jern fra vi kommer til vi går. Så etter en utrolig lang med allikevel produktiv og fin dag, karra jeg meg inn i dusjen og fikk henta meg inn igjen. Etter en runde med ansiktsmaske, hårkur og ny-shava legger, hoppa jeg inn i koseklærne, men da punkterte jeg.

Dere kan tro der var litt av en opptur å komme ned på kjøkkenet og oppdage at det var kommet brev til meg. Jeg får jo nesten aldri personlige brev i posten lenger, men dette var spesielt. Den unge damen bak den fine gesten, er nemlig 20 år gamle Karoline. Hun er en av de jeg ser opp til, og føler en stor varm glede over å ha blitt litt kjent med. Jeg har aldri truffet henne, men vi har holdt jevnlig kontakt ved å skrive små meldinger til hverandre i to år nå. Hun har samme syndrom som jentungen min. De er altså så like at det nesten er litt skummelt. De kunne vært tvillingsøstre, hvis en ser bort i fra aldersforskjellen på ti år. Det beste av alt, er at hun er det menneske på jord som gir meg troen på at Mille kommer til å klare seg bra etterhvert som hun blir eldre. Det å få sitte på sidelinja å følge med på alt det Karoline mestrer i dag, gjør meg mektig imponert. Jeg er så takknemlig over å få lov å ta del i hennes spennende, selvstendige hverdag.

Endelig helg dere! Gjett om den skal nytes!

Natti natt, kyss i pannen fra Nina ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg