Impulsiviteten lenge leve!

God kveld, dere!

For en dag! Vi hadde egentlig ikke de aller største planene, men det ene tok det andre. Mille og jeg hadde kun for øyet å dra på foreldresamtale i ettermiddag, men så tok impulsiviteten over. Vi fant ut at vi skulle dra til byen, for å kjøpe litt blomster å ha inne til helgen, men slik ble det altså ikke.

Været var nydelig, og reketråleren formelig ropte mot oss i solsteiken. Lekeplassen foran oljemuseet lokket også, og der ble vi altså sittende i to timer å pelle de ferske herligheter, mens vi skuet utover alt det fargeglade rundt oss. Vi oppførte oss som to vårglade venninner, som tok livet ganske så med ro.

Etterhvert rusla vi avgårde for å få tak i de blomstene. På veien foreslo Mille at vi skulle sjekke ut kinoprogrammet. Hmmm, det var ikke helt planen, men hvorfor ikke? Det ble den nye Jungelboken, og en fantastisk opplevelse uten like. Denne må dere få med dere, folkens. Det har vært mye snakk om at aldersgrensen burde vært høynet fra 9 til 12 år, men det er jeg ikke enig i. Denne er ikke så skummel og heller ikke trist, så jeg mener 7-8 åringer også kan se den. Mille er veldig sensitiv, og hun synes så klart den var spennende til tider, men aldri så det toppet seg. Aldersgrenser er ofte satt sånn at de som er et par år yngre en det som er anbefalt får komme inn med voksne, og det mener jeg er korrekt her. Den er så til de grader vakker, perfekt animert og fenger fra begynnelse til slutt. Se den!


Rekepeller´n…

Det ble litt seinere for snuppeline i dag enn vanlig, men det var så absolutt verdt det. Slike dager er ikke hverdagskost, så de må vi gripe når sjansen byr deg.

Håper dere alle har det bra, og at dere har en finfin kveld!

Smask Nina

 

nstagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

    1. Er det ikke hærlig, sånne impulsive ting som ikke er planlakt, men som blir til en kjempe koselig ettermiddag / kveld, Viktig å kose seg, å få med seg alt som våren har å by på, som man kan lagre en masse minner sammen, Ha en strålende kveld 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg