Perfect as we are ❤

-inneholder reklame/sponset produkt-

Hello darlings!

Da er jeg endelig tilbake og skal dele de fargeglade Me&i klærne med dere igjen. Jeg har alltid elsket å kle opp meg og snuppeline i de deilige kreasjonene, men siden Mille har et overvekstsyndrom, og derfor ble for stor for barneklærne som jeg elsket, har vi hatt en liten pause.

Nå derimot, er det bånn gass igjen! Jeg har savnet de kraftfulle klærne med de deilige retro trykkene. Jeg er ikke tvil om at vi klarer å kle både Mille og meg opp i plagg som lyser opp hverdagen. Me&i bruker ofte turkis, oransje, brunt og gult som fargekombinasjoner, og det er en fryd å friske seg opp i de.

Mille falt pladask for denne oransje perfekt tee, med skriften “perfect as we are”. I barneversjonen er den gul, se her, og plagget med det viktige budskapet, har vært i bruk hver bidige uke siden det kom i hus. Jeg sa først til Mille at vi skulle vente med å ha den på til det ble litt varmere i været, men der kom jeg til kort. Derfor fikk hun en sort langermet til å ha under på vei til skolen i dag. Perfekte fine ” Millemin” ❤

I kveld skal jeg på nyhetsslipp, og jeg gleder meg til å vise dere et større omfang av alle klærne. Kanskje de har noe jeg kan freshe meg opp i til 17. mai?

Ønsker dere alle en fabelaktig dag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg