Limmo og blottekveld!

God morgen, Warszawa!

Dette blir så absolutt ingen slappavtur. Noen av jentene er allerede på vei for å svømme i 44 etasje, og fellesfrokosten er presis klokken ni null null. For i dag skal det shoppes stort før den obligatoriske Segway turen på hele tre timer. Dagen i dag blir nok reine maratonen.

Det er deilig å endelig være fremme. Godt å være her med gode venninner og skape minner rundt et helt nytt eventyr. Jeg var litt usikker på om jentene ville like å bli hentet av en diger Hummer på flyplassen i går, men jeg hadde ikke tenkt å uroe meg. Det falt så absolutt i smak, og satte standaren for turen vår. Neida, vi skal ikke kjøre limmo hver dag, men at vi skal gjøre litt “utenomdetvanligeting”, er sikkert og visst. Vi sveiva ned vinduet, og vinka og sendte slengkyss til de vi kjørte forbi, og fikk glade smil og tut tilbake.  

Noen av oss valgte å finne senga klokka ett i natt, mens de andre tuppene gikk videre. Jeg er spent på hvordan de har hatt det, vår kveld derimot ble avsluttet noe spesielt. Vi møtte nemlig på en blotter, som viste oss hele “herligheten” sin, og jeg holdt altså på å daue. Jeg ble så stressa og redd, og jo fortere vi forsøke å komme oss unna mens vi kjefta og skreik, jo mer gira ble han. Vi burde jo bare å stoppa opp og ledd av han, men det er lett å være etterpåklok. Det var i alle fall en meget hysterisk fnisende gjeng som sa god natt til hverandre, for dette er ikke hveragskost, og takk og pris for det.

Nei, nå må jeg løpe dere! Vi år heller skrives litt seinere.

Smask Nina

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg