Surrehue delux!

Er det mulig? Sankthansaften i dag?

Hvorfor kommer denne dagen like uventa på meg hver bidige gang. Veldig spesielt, særlig med tanke på at mamma alltid har bursdag dagen før. Jeg får skylde på at jeg fortsatt er pjusk, og derfor har snudd døgnet rundt ved å sittesove i sofaen for å slippe de største hosteriene. Åhhh pjuk, merker at jeg spyr litt av meg selv over all denne klagingen. Det er lite sjarmerende å syte over ting man ikke får gjort noe med. Kjenner det er lite greit, og det er kanskje derfor jeg har bura meg inne de siste dagene. Skal skjerpe meg!

Takket være gode venninner, blir det uansett Sankthanskos allikevel. Jeg blir henta på brygga her, rett nedenfor oss, og sammen skal vi putre oss over bukta til en annen venninne. Reine luksusen og samtidig kjempekjekt for oss som ikke lenger har båt selv. Vi kvitta oss med den for tre år side, da guttungen ikke lenger viste interesse for den. Det valget Bjørn Erik tok der, ble det en kjempediskusjon ut av. Båten var vedlikeholdsfri og lå omtrent gratis fortøyd hele sommeren, og jeg synes det er så trist å ikke ha den muligheten lenger. Godt vi har venner som kan gi oss litt båtgleder innimellom. Elsker nemlig å være til sjøs, gammal sjøspeider som jeg er…

Det eneste jeg skal ha med i dag er fruktsalat av jordbær, kiwi, ananas og blåbær. Jeg har fått så dilla på det her, særlig med en dasj melkesjokoladesaus, mørk kokesjokolade eller vanilesaus på. Kanskje alt?

Øsnker dere alle en fin feiring i kveld.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg