For en midtsommarfest 🇸🇪

Happy sunday, folks!

Det å få lov å feire svensk midtsommer, er en førstegangsgreie som jeg virkelig håper å få være med på igjen. Det så lenge sort ut fordi jeg ikke hadde barnevakt til Mille, med siden festen var på øya hvor vi bor, valgte jeg  la henne være litt aleine hjemme mot at jeg ringte to ganger i timen samtidig som mamma og Bjørn Erik skypet med henne. Det gikk strålende, utenom at Mille syntes jeg maste noe inni hampen med all den ringinga mi. Det hadde jeg visstnok ikke trengt! Jeg sneik meg hjemover klokken halv åtte på kvelden, lykkelig om at dette hadde vært en superduper fin kveld og feiring.

Det er nesten så jeg aldri mer har lyst til å lage til fest selv her hjemme. For når man ser hvor mye arbeid, hvor koselig og fantastisk flott Stig Petter og Johan hadde gjort det, blir en jo nesten litt matt. Det var ikke en ting de ikke hadde tenkt på, det var rett og slett råflott. I tillegg var alle de inviterte folka, som jeg forøvrig nesten aldri har møtt før, så herlig fine. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge. For en gjeng!

Ikke bare kom vi til flott pynta fest og feststemt go´gjeng, vi ble også delt opp i tre lag hvorpå vi måtte konkurrere mot hverandre. Det artigste rebusløpet ever. Så hinsides galskap til tider, at noen av bildene jeg tok, ikke lar seg egne på trykk. Det er ingen hemmelighet at mitt lag tapte, men pytt, pytt, jeg håper jeg blir bedt på dette igjen, for da skal jeg pugge alt “typisk svensk” å dra inn poeng så det ruver.

🇸🇪 Bildedryss 🇸🇪

Nå er det pakking på gang. Dere kan tro jeg har en gira Mille her hjemme…

Håper dere alle har hatt en super helg så langt.

Love you all! Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg