Da er dagen endelig her!

God mandag, dere!

Jøss, tidlig bloggposting er ikke dagligdags, men jeg har pinamegdø sommerfugler i magen, og er derfor grytidlig oppe. For i dag reiser minstedokka vår på rideleir til Danmark, helt på egenhånd uten oss foreldre. I går pakket vi, og dro ut i stallen med fire kolli baggasje, som Mille selv skal ha ansvar for en hel uke. Dette har hun aldri før hatt noe forhold til før, så dere kan tro hun ble brifa nøye på hvordan det fungerer. Alt av tøy er merket grundig, helt ned til elleve par med sokker, som har fått rød sytråd i kanten. Samtidig har hun fått opplæring i hva hun skal gjøre med vått badetøy samt skittentøy, at hun rett og slett har eneansvar for alt som er sitt. Det skal søren meg bli spennende å se hva vi får hjem igjen, men når jeg tenker meg om, så er ikke dette så viktig. Det viktigste er å få hjem ei glad og fornøyd hestejente, som er sprekkferdig av lykke og med en haug gode historier og minner på lur. Dette blir spennende dere!

Det er hele 36 stykker fra stallen som drar, hvorav 27 skal ri. Veien går til Nordthyridesenter i Østerlid, som ligger ved Thisted. De skal ri på bane og i skog og mark, og det skal bli spennende å høre hvordan snuppeline takler å ri hver bidige dag i en hel uke. Samtidig har hun spart opp masse penger, for det blir visstnok shoppingtur til Thisted, selvfølgelig til en hestebutikk. Det skal altså rides, bades, shoppes og lekes med gode venninner over en lav sko, så det er ikke rart hun har vært supergira i en evighet nå.

Endelig skal julepresangen innkasseres! Den store snakkissen i et halvt år nå, er endelig reel. På tide å vekke henne, så eventyret kan få starte!

Ha en fantastisk mandag dere!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg