Alt er under kontroll, men tålmodigheten begynner å skrante…

Reklame | Avea Klinikken

Hei igjen, dere!

Ja, nå er vi endelig på vei til Voss og Ekstremsportveko. Flere venninner har dratt i forveien, og de er søren meg så snille og setter opp teltet vårt for oss. For det blir nok svarte natta før vi er fremme, og da frister det lite å stå i regnvær å plundre med teltstenger og store presenninger.

Noen lurer helt sikkert hvordan det går med meg og den forbaskade huden min. Det har vært stille rundt den en stund nå, men det er rett og slett fordi den fortsatt er under ekstrem behandling. Jeg har endelig klart å legge bak meg fire måneder Isotretinoin lavdose kur, så nå øyner jeg et aldri så lite lys i tunnelen. Jeg har kun to måneder igjen, og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig.

Jeg kan ikke i min villeste fantasi fatte hvordan folk har det når de går på full dose. Jeg tar tablettene kun to ganger i uka, og selv da sliter jeg med en del bivirkninger. Jeg har fint klart å leve med ekstremt tørr hud til tider, samt tørre kløende øyne og lepper, men syntes lite om å bli kontaktet av hudlegen på sykehuset, som var bekymret for kolesterolet mitt. Det er nemlig en stor risiko for at det blir for høyt, og det er også en av grunnene til at man hver måned er nødt å ta blodprøve for å holde hele systemet under oppsikt. Jeg var lenge redd for at kroppen var ute av balanse en stund der, at dette ikke lenger var trygt for meg, og at jeg måtte bryte kuren, men nivåene mine rettet seg opp igjen. Ei lykke, når man har kommet så langt.

Jeg er så takknemlig for at de på Avea Klinikken har hjulpet meg gjennom det her. De har backet meg opp og sørget for at jeg har holdt ut. Jeg har under denne perioden holdt meg langt unna laserbehandlinger og fillere, for det kan være skadelige nå som huden min er ekstra sensitiv. Det eneste jeg har vært påpasselig med, er å tilføre huden min litt mer fuktighet enn vanlig. Ikke for mye, for i bunn og grunn har huden godt av å jobbe selv, men noen ekstra tiltak har blitt gjort. Jeg var nylig og fikk en Zo Ultra Hydration treatment og det trengte jeg sårt. Det er en stimulerende fuktgivende hudbehandling som umiddelbart gjenoppretter fuktbalansen. Den virket lindrende og svært beroligende på min sensitive Rosacea hud og jeg formelig strålte når jeg var ferdig. En føler seg altså så mye freshere etter en slik “ta vare på seg selv time” og som dere vet, har jeg alltid vært opptatt av å premiere meg selv. Happy wife, happy life…

Åhhh, nå skal det bli deilig å være skikkelig kjærestepar på tur. Jeg trodde ærlig talt Bjørn Erik hadde en drøm om å hoppe i fallskjerm, i hvert fall tandemhopp, men det ser ut som om han har forandret mening der. Får se om det går an å lokke han med på noe annet, noe litt mindre skummelt.

Da har vi kommet oss av ferja til Haugesund og inn i Vindafjord kommune. Nettverket kommer og går, så da er på tide å logge av.

Ønsker dere alle en fortsatt god ettermiddag!

Smaks Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#avea #skjønnhet #zoskinhealtnorway

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg