Jeg sportslig anlagt? Nope, finnes ikke!

God morgen!

Da har vi endelig våknet, og igjen er vi fulltallige. Ei fornøyd rideleirjente ble hente hjem seint i går, og hun hadde så mye på hjertet som måtte deles, at klokka ble langt over midtnatt før vi falt til ro. Nå sitter vi og døser etter en lang god frokost og teller ned timene. For i dag skjer det dere, i dag blir antagelig Mille hesteeier. Vi skal møte Sol igjen i ettermiddag, med en veterinær, og da håper vi hun er helt frisk så hun blir godkjent.

Nedenunder ser dere en god oppsummering av dag to under Ekstremsportveko. Denne dagen var også temmelig regnfull, men vi har blitt jysla gode på å pakke med oss regnponchoer og kle oss godt. Må innrømme at jeg digger “kleskoden” under denne festivalen. Det eneste jeg tok med meg var hettegensere og rutete flanellskjorter, ulltøy og regnstøvler. Målet var å ikke bli våt og kald, og det klarte jeg sånn nogenlunde bra.

Jeg er neppe den mest sportslige i gjengen vår. Det får holde å bidra med godt humør og tilstedeværelse, men når man er så heldig å få være på Voss på et slikt kult arrangement, ja da må man farte litt rundt å få med seg ting. Jeg har alltid hatt et stort ønske om å se de gærne longboardfolka sette utfor de bratte veiene. Herregud, for en galskap! De er søren meg ikke riktig navla, noen brukte ikke en gang beskyttelse, og det var så vidt jeg turde å være tilstede å se på. Det hadde regna den dagen, asfalten var våt, og det bremset faktisk farten litt, og gjorde det litt mindre skummelt. Utrolig tøft å få med seg, og nok et av mine høydepunkt denne helgen. Awesome!


Campinglivet ruler. Alt for stress å dusje hver dag, så det gikk en del tørrshampo og våtservietter.


Han her satte liksågodt utfor veien i badedrakt!


Klart gode naboer får en klem…


BigBang

Turbojugend i skjønn forening.

Blir nok forhåpentligvis en koselig hesteblogg i morgen. Så nærme eventyret har vi aldri vært før, og jeg må innrømme at det er flere enn Mille som gleder seg og har sommerfugler i magen akkurat nå.

Ønsker dere alle en fortsatt finfin tirsdag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg