Et par nervepirrende dager er over…

God kveld ♥

Jeg veit det blir mye hest på dere for tiden, men akkurat nå så opptar det hele hverdagen vår. Jeg priser meg lykkelig over at vi har fått Sol på denne tiden av året. Det er utrolig rolig i stallen med lite folk og hester, og vi som familie har null planer. Vi våkner opp når vi vil, drar i stallen og blir der til gryende kveld. Vi lærer noe nytt hver bidige dag, og jeg synes virkelig at overgangen til denne livsstilen, har vært mye enklere enn det jeg først antok. Sol gjør det lett å ha hest. Hun er velvillig, snill og god, og er derfor lett å elske. Det er en ære for oss å få stelle for henne, for hun gir så utrolig mye tilbake.

Det som derimot har vært en stor utfordringer, er å sette henne ut på beite med de andre hestene. Det var utrolig tøft å se hvordan hun ble plaget av et par av valakkene. De jagde henne rundt i full galopp, og det var lite hun snella vår kunne gjøre med det. Mille og jeg satt med vondt i magen på sidelinja og fulgte med, og det var et par ganger der jeg var nødt å snu ryggen til, for det var altså så skummelt. Jeg følte nesten at hun forsøkte å be oss om å redde henne, ta henne bort fra faenskapet, men vi var nødt til å ha is i magen. 

Første dagen satt vi til ti om kvelden og fulgte med, og når vi gikk da, var det ganske så rolig. Dagen etter var det også helt rolig, og det var med lettelse vi så at hun var tatt inn i varmen. Vi lot henne derimot få enda en dags pause fra ridningen, så hun kunne få komme skikkelig inn i gjengen. I dag, på dag tre, var det nesten så vi ikke hadde lyst å bryte opp idyllen. Hun gikk å gjorde seg til for den ene gutten etter den andre, og var altså blitt så varm i trøya. Jeg ville derimot ha henne med opp i stallen og stelle henne og se nøye etter om alt stod bra til med henne. Hun har dessverre måttet betale en høy pris den første dagen. Hun har fått utallige tannrisp på rompa, men gudskjelov ingen blødende sår. Det er bare litt pels som er borte, og det vokser jo ut igjen. 

I dag stelte og koste vi med henne, samt red og gresset henne før hun igjen ble sluppet inn til de andre. Da løp hun lett på tå rett bort til to av valakkene med høyest rang, og hilste, og hun fikk bare kos tilbake. Et par nervepirrende dager er over, og godt er det.


Canon var den første til å ta henne inn i varmen. Hjertesukk, my prince…

Da er Mille-mor endelig i seng. I morgen venter det oss nok en dag i stallen. Pelle kommer også hjem, og etterhvert kommer både mamma, Dennis og Kristin også på besøk. Gladmaten, årets høydepunkt her i Stavanger er snart i anmarsj, og også Tattoo Convention. Denne uka kommer til å “rule”.

God natt, kjære dere! Love you a big time!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg