Se hva Dennis fant på loftet!

For en dag, dere!

Dette må jo være sommerens desidert vakreste morning å våkne opp til. Gradestokken viser over tyve grader, er det mulig?

Vi skal snart begynne å pakke for å dra i stallen og Mille er i ekstase, for endelig skal Kristin og Dennis være med. Hesten Sol skal vises fram i all sin prakt, og kanskje noen av dem har lyst til å prøveri henne også?

I går derimot, var det eldstemannen sin tur til å glede seg. Han fikk med seg gamlemor opp på loftet, og i sammen fant vi de gamle Pokemon kortene hans. Kristin og jeg satt ganske så apatiske å så hvordan han kjærlig sortere de i hauger, og kom med gledeshyl over å ha funnet igjen det ene “verdifulle” kortet etter det andre. De fleste kjøpte han på vår første USA tur, og det var ikke lite penger han loppet oss for å skape seg samlingen sin. Det er ikke alt jeg har gjemt på fra knøtta var små, men akkurat disse kortene har faktisk alle ungene hatt glede av.

Mammas “lillegutt” storkoste seg i alle fall, og dro lykkelig avgårde med den lille boksen sin, full av gode minner…


Marthe og Dennis brukte hele sommeren i USA på å kjøpe seg bunker på bunker av kort…mon tro om også hun har tatt vare på de?

I dag skal jeg altså først tilbringe dagen i stallen og i kveld kommer endelig mamma ❤ Life is good!

Nyt dagen dere!

Smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Siste innlegg