What a night!

Hellu hellu, you rockers!

OMG, for en kveld! Jeg har altså vært så dårlig i dag, og har regelrett hatt lyst til å kappe av meg hodet, men det er nå prisen man må betale for å øllebølle i gode venners lag i et helt døgn. Takk gud for at mamma er her og tar seg av flokken min, for i dag har jeg rett og slett hatt mer en nok med meg selv.

For første gang på tre år, turde jeg altså å dra til byen under Gladmatfestivalen. Vi pleier alltid å være på ferie på denne tiden, og personlig så synes jeg denne eventen samler så alt for mye folk. Det har ikke vært et “must” å gå som sild i tønne, og sloss om de få ledige sitteplassene, men i går tok vi altså sjansen.

Vi holdt vel ut i Vågen i akkurat fem minutter, før vi tok strake vegen bort til sjøhusene og årets Tattoo Convention. Det ble altså ikke en eneste matbit, kun et par klemmer og “smalltalk” underveis, for folk med masse blekk lokket oss mer. Det som derimot er litt snodig, er at ingen utenom meg, tok turen inn på selve conventionen. For vi fant tonene med så fine folk utenfor, i solsteiken, så der ble vi altså sittende en evighet. Det var stille og rolig ingen mas og kjas, og det passet vår lille gjeng utmerket.

Etterhvert som sola forsvant, forsvant også lysten på å sitte i ro. Det var på tide å røre på seg, og vi havna altså på Hanekam i fargegata. I had the time of my life. Tror aldri jeg har opplevd Stavanger på denne måten før. Det var plassert en DJ midt i gata, som spilte alle de gode gamle superhitene, og det tok bokstavelig talt helt av. Folk dansa “all over”, og det tok ikke lange tiden før vi også hoppa rundt. Wow, det der var rått altså!


Tattoo Convention…


I 40 års gave, fikk jeg et maleri lagd av han her…

Det ble altså øllebøll på jentene, David og meg helt til det stengte, og da var det så absolutt på tide å komme seg hjemover igjen. Jeg møtte Pelle og Linni, og vi dro hjem i sammen. Her lagde vi oss ostesmørbrød og Grandis, så det var altså den maten jeg fikk i meg under fabelaktige Gladmatfestivalen. 

Nå skal jeg snart komme meg i dusjen og begynne å virke litt, for snart kommer det kjærkomment besøk. Min kjære bror, Magnus, er like rundt hjørnet, og det skal altså bli så godt å se han og den fine familien hans igjen.

Håper dere alle har hatt en finfin helg. 

Klem Nina
 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg