Kupp, kupp, kupp!

God morgen.

Ja, nå er endelig brodern og hans fine familie på plass. Jeg våknet som vanlig tidlig, og jeg synes nesten det er litt snodig at ingen andre er oppe og hopper, med tanke på at det er fire barn i huset. De er søren meg flinke til å sove, men så var de også ganske så aktive i går og fikk være våkne like lenge våkne som oss. Det er nemlig ikke så ofte vi sees, så alle skal få lov å nyte øyeblikket så lenge de vil.

I dag skal hele hurven få være med oss i stallen og møte Sol, og jeg tror det er ei snuppeline som stolt gleder seg til det. Men sjekk her da dere, jeg har virkelig vært på salg og gjort de kuppa…vel, det synes i alle fall jeg. Jeg er nemlig ganske flink med pengebruken min for tiden, særlig nå som vi har anskaffet oss hest, men når det er 50-70% salg, nesten gratis, ja da klarer i hvert fall ikke jeg å holde fingrene fra fatet.

Jeg har endelig fått supplert stua mi, med enda mer jungel-nips. Det er jo helt crazy at jeg egentlig synes det er fint med alle disse falske fuglene, men må innrømme at jeg faktisk elsker dem. De har derimot vært ganske så dyre, eller kanskje ikke, men jeg betaler ikke 200,- spenn for en liten grønn papegøye. Nå derimot, var de på 70% salg, og de formelig skreik til meg:”Take me hoooooome, Nina”.

Det ble både fugler, matchende papptallerkner til putene mine, og nye lysestaker. Jeg har sikla på de en evighet, og til 30,- pr. stk. måtte de bare bli mine…


Sååå fine…

Nå skal jeg lage til stor fellesfrokost, bråke litt med kopper og kar så jeg snart kan få klemme på de fine folka mine igjen. Så må jeg en liten tur til Toruun og fikse neglene mine, og så bærer det avgårde til stallen. Bare kjekke ting på agendaen med andre ord.

Ønsker dere alle en finfin start på uken. Love you all ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg