…og slik går no dagen…

God kveld igjen, dere!

Jeg har valgt å blogge om alt mellom himmel og jord. Hver bidige dag, uansett humør. Til tider, faktisk som oftest, har jeg en plan. Være seg tull og tøys, eller noe litt mer alvorlig. I dag, hadde jeg liten lyst til å holde meg til planen. For jeg har faktisk en bok jeg skriver ned alle idéene mine i, og som jeg til en viss grad følger til punkt og prikke. Det gadd jeg altså ikke i morges, for det var mye viktigere å få unna en del arbeid og ikke minst få vaska og klipt Pippiluska.

Noen synes kanskje ikke slike innlegg er så spennende, men så er heller ikke hverdagen min “texas” 24-7. Når jeg derimot har valgt å stikke innom her hver dag, så får dere bære over med meg, og bli med på Pippi sin marerittdag. For en Yorkshire terrier bør vaskes hver 14 dag. Noen sier hver uke, men her i huset har jeg bestemt at det holder med 1-2 ganger i måneden. Jeg er egentlig ikke så begeistra for strigla hunder med sløyfe i luggen og klær på, men det er viktig at hun er uten floker og nogenlunde rein siden hun bor i sofaen.

Det er ikke sånn at hun stritter i mot og lager baluba når jeg setter i gang. Hun på 1,4 kg kan uansett ikke hamle opp med mine 85 kg. Det er derimot ikke så vanskelig å se at hun misliker det, og at humøret er helt nede i kjelleren. Hun surmuler, viker vekk fra meg, og halen må brytes ut fra magen når jeg skal børste og klippe den.  

Tispa er uansett litt mer fornøyd nå. Hun ble belønnet med en tur etterpå, og det er så typisk henne å rulle seg i alt for å få tilbake raggepelsen. Fine lille Pippién vår. Snart fire år, og så høyt elska…


…snakker ikke til deg!


…hva er meningen med det her?

…så jæ…. unødvendig!

…ser fortsatt ikke på deg!

…kan jeg stikke av nå?


…pause, før marerittet begynner.

…fint skal det være.

Åhhh, nei!

Totimers jobbing står for tur.

I´m done!

Gud, så deilig å være ferdig. En måned til neste gang. Hun må nok bades før det, men klipping trengs ikke så ofte.

Ellers så har gjengen min tatt det ganske så med ro i dag. Mille og mamma har strikkedilla som vanlig, og så har vi vært ute og shoppa badedrakt. Mamma og venninnen hennes skal til Portogal til høsten. Hun har ikke flydd på over tyve år, og jeg synes altså hun har blitt så tøff. Nå har hun ordnet seg badedrakter i fleng, og jeg gleder meg så på hennes vegne. Snille mammaen min ❤

Nå er det snopetid på gang. Vi får heller skrives mer i morgen. 

Fortsatt god helg, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg